Пост на софиянец в социалните мрежи предизвика много коментари на потребителите.Столичанин

...
Пост на софиянец в социалните мрежи предизвика много коментари на потребителите.Столичанин
Коментари Харесай

Софиянец разтресе града! Уникални думи

Пост на софиянец в обществените мрежи провокира доста мнения на потребителите.

Столичанин въодушевено се изля в няколко фрази по усъвършенствания в квартала му. В ЖК „ Света Троица “ са сложени лампи с лед осветяване. Това, което е направило усещане на мъжа, са опънатите по въздух кабели. Той е заинтригуван за какво те не са подземен, каквато е всеобщата процедура от последните години.
-->
Освен това мъжът е на мнение, че кабелите са прекомерно високо, което няма да разреши на живущите да ги употребяват за шир.

„ Здравейте скъпи съкварталци.

Тази заран съм зареден с оптимизъм. След десетилетка, карето сред блокове 361, 364 и 168 изгря с " хиляди " слънца! Поставени са стълбове с лед ламБи. Десетки метри въздушно, дублирам, въздушно окабеляване, придават необикновен провансалски дух.

Връщам се в предишното, гледайки по какъв начин въздушното окабеляване минава непосредствено сред клоните на дърветата и се допира до тях. С неспокойствие чакам пролетта, когато лястовички ще накацат по тези нискостоящите кабели.

Стълбовете не са идеално прави, което ги слива хармонично с кривите клони на дърветата.

Имам единствено една забележка. Трябваше кабелите да са малко по-ниско, с цел да можем да простираме спално долни дрехи на тях, “ написа Rumen Stoykov.

„ Мисля, че към този момент е неразрешено да се опъват въздушни кабели. Всичко мина подземен. Информирайте общината, тъй като тези кабели крият доста рискове, “ разясняват в мрежата.

„ Кмета няма общо с уличното осветяване, само че в нашата „ Св. Троица “, от другата страна на „ К. Величков “ или регион „ Възраждане “, когато ги вършиха, ги вкопаха, “ пишат още консуматори, представени от Глас Нюз..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР